Az új élettel új irigyek is jönnek

Édesanyám negyvenéves korában döntött úgy, hogy teljes életmódot vált, mégpedig úgy, hogy áttér az egészségtudatosságra, és törekedni fog a család közérzetének javítására is. Eleinte tiltakozás fogadta a változásokat, de idővel beismertük, hogy nekünk is szükségünk van erre. Annyira jól ment ez az életstílus édesanyámnak, hogy néhány éven belül egy vállalkozás lett belőle, és egy márka. Anyukám ragyogott, mert nagyon élvezte, hogy a munkája egyben az életszemlélete is. Persze, mindezt be tudja árnyékolni egy-két rosszakaró, akik olyan hamis dolgokat terjesztettek róla, ami ártott az addig elért sikereinek. Mindenhol van konkurencia, így itt sem volt kikerülhető, hogy lesznek irigyei, akik az eredményeire éheznek. Mivel egy idő után kezdett nagyon elharapózni a helyzet, és a rágalmakon kívűl még fenyegető üzenetek is jöttek, kénytelenek voltunk egy magánnyomozóhoz fordulni. Ki akartuk deríteni, hogy ki állhat az egész mögött, ugyanis már tarthatatlanná vált a helyzet.

Változóak a magánnyomozó árak Budapesten de mi megtaláltuk a legjobbat. Amúgy is, nekünk többet számított az, hogy egy ismerős ajánlotta, akinek szintén munkaügyekben kellettek a szolgáltatásai, és rendkívül elégedett volt az eredménnyel. A detektív bekért minden üzenetet, amit csak kapott anyukám az utóbbi időben, majd elkezdődött a nyomozás. Előkerültek telefonhívások, e-mailek, sőt még álnevek is. Nem is hittük el, hogy valaki képes ilyen mélyre süllyedni puszta irigységből. Persze, a végén lepődtünk meg a legjobban, amikor kiderült, hogy anyu egyik legjobb barátnője áll az egész mögött. Ezt persze már a magánnyomozó találta meg, ugyanis mi álmunkban se gondoltunk volna rá. Ezek után kellett visszafognunk magunkat a detektív tanácsára, ugyanis bizonyítékokat kellett még gyűjteni, hogy feljelenthessük. Ez úgy működik, hogy a magánnyomozó megfigyelést tart, kép- illetve hangfelvételeket készít, figyeli a mozgását, hogy nincs-e még valaki benne ebben az egész összeesküvésben édesanyám ellen. Végül kiderült, hogy csak egyedül csinálta pusztán azért, mert neki nem sikerült az életmódváltás. Elkeseredettségében döntött úgy, hogy amolyan személyes bosszút áll anyukámon.

Azzal már nem számolt, hogy ennek jogi következményei lehetnek a zaklatáson át, a jó hírnév megsértéséig. Annyira elvakította az irigység, hogy minden idejét ennek szentelte. Később a rendőrség számtalan terhelő bizonyítékot talált még a számítógépén, és az otthonában. Édesanyámnak óriási csalódás volt ez. Talán nem is az viselte meg, hogy valaki kikezdett vele, hanem az, hogy az egyik legjobb barátnője volt, akivel fiatalkoruk óta ismerik egymást. Mivel a magánnyomozó nagyon diszkrét volt, így nem kavart olyan nagy port az ügy, viszonylag hamar sikerült túllendülni rajta, és visszatérni a megszokott élethez. Édesanyámnak sokat segített a munkába való elmerülés, és az emberek támogatása.

magánnyomozó árak budapest

Az események óta viszont sokkal jobban odafigyel az üzenetire, és ha már egy kis gyanú is felmerül benne, felveszi a kapcsolatot a magándetektívvel. Sajnos volt azóta hasonló ügyünk, de az nem volt ilyen személyes, csupán egy őrült kezdte zaklatni, de azt hamar sikerült likvidálni. Néha látom anyukámon, hogy terhes tud lenni a népszerűség, de azok az emberek, akikért dolgozik, illetve a család egyensúlyban tartja. Még mindig élete legjobb döntésének tartja, hogy új életet kezdett. A többit már átvészeljük együtt.