Családban marad a jó szokás

Engem az édesanyám és a nagymamám neveltek föl. A mamám mindig arra tanított, hogy vigyázzak az egészségemre. Tekintve, hogy ő volt a körzeti orvos, nagyon fontos volt a számára az egészségnek a megőrzése, és ennek jegyében nevelte fel anyát, és nevelt engem is. Mindig ügyeltek arra, anya is és a mama is, hogy kellő mennyiségű vitamin jusson a szervezetembe. Nagyon hálás vagyok nekik ezért a nevelésért és odafigyelésért, és úgy gondolom, nekem is így kell majd nevelnem a gyerekemet. Mi anyával ketten lakunk, így mindig egymást segítjük. Múltkor eszméletlen módon lebetegedtünk, de úgy, hogy váltottuk egymást, először én voltam beteg, aztán anya. Úgy meglepődtem, mert annyira rosszul voltam, hogy anyának otthon kellett maradnia velem. Anyának kellett vigyáznia rám, mert nem tudtam megmozdulni se a láztól, köhögtem, minden bajom volt. Anyukám rendesen kitalálta, hogy mindig kell otthon tartanunk gyógyszereket. Anya a prevenció patika honlapján rendel gyógyszereket, és mikor lázas volt, nagyon jól jött, hogy volt otthon bőven lázcsillapító, gyengébb és erősebb is. Viszont amikor én betegedtem le, azon kívül volt még más gondom, hogy lázas voltam. Fájdalomcsillapítót vettem be, és mivel nagyon fájt a torkom is, be volt gyulladva teljesen, szerenecsémre volt otthon tantum verde spray, ami szinte azonnal segített a fájdalmaimon.

Régebben, amikor valami bajom volt, ami torokgyulladásos volt, anya mindig tantum verde spray-t vett nekem, és már tudtuk jól, hogy ez biztosan be fog válni. Nem tudom, hogy milyen okból kifolyólag, de nekem nagyon sokszort fájt és fáj még most is a torkom, pedig a mandulám is ki van már véve. Valahogy ez így gyerekkoromtól kezdve így van, és nem igazán tudok ellene semmit tenni. Remélhetőleg ez majd változni fog, bár én nem látok rá sok esélyt sajnos.

De még az a szerencsém, hogy elég hamar felfedeztük a tantum verde spray gyógyszert, így ha ilyesféle bajom van, könnyen tudjuk már azt orvosolni. Egyébként több gyógyszert is kipróbáltunk már, anya is és én is, de nem találtunk jobbat még a tantum verde spray-nél.