Kávédaráló – az egészséges ajándék

Mivel az egészséges életmódot népszerűsítem, elég logikus, hogy az ajándékozásban is az egészséges megoldásokat keresem. Szeretek gasztronómiai különlegességeket, sporteszközöket, vagy inspiráló könyveket adni azoknak, akik fontosak nekem.

Van egy barátnőm, akinél viszont komoly gondban voltam. Bár nagyon szeretem, de az életstílusával nem tudok kibékülni. Dohányzik, ülőmunkát végez, nagyon keveset mozog, és rengeteget kávézik.

Sokáig keresgéltem, hogy milyen ajándék lenne a megfelelő – nem szerettem volna, ha kritikaként fogja fel a meglepetésemet és az is szempont volt, hogy örüljön annak, amit kap.

Az ajandek.varazslo.hu oldal már régen is többször segítségemre volt a választásban. Ez egy nagyon jópofa weboldal. Így működik:

  • Az ember a keresőben megadja kinek, milyen alkalomra, milyen jellegű ajándékot szeretne, milyen árkategóriában.
  • A rendszer több webshop termékei közül feldobja a legjobb ötleteket
  • Ezeket utána a felhasználó azonnal meg is rendelheti.

Az én választásom most egy szuper minőségű kávédaráló volt, amit egyből meg is rendeltem az oldalon.

Tudom, hogy a barátnőm nagyon szeret kávézni, ezért éreztem, hogy ez az a pont, ahol egy kicsit hatni tudok rá, és az egészséges életmód felé tudom terelni. Azzal, hogy ezentúl magának darálja a kávét, oda kell figyelni magára és a választásaira. Ráadásul a kávédaráló – reményeim szerint – arra is motiválni fogja, hogy kevésbé feldolgozott ételeket, friss alapanyagokat vásároljon.

Ilyen egyszerű, apró ötletek is sokat segíthetnek, ha szeretve gondoskodnánk valakinek az egészségéről – célozgatás, megbántás, haszontalan holmik nélkül.