Mostantól a férjem is a flottakezelés előnyeit élvezheti

Két nappal ezelőtt elmentem a férjemmel egy autókereskedésbe, hogy körbenézzünk egy kicsit. Nemrég alapított egy céget, és most a céges autóvásárláson gondolkozik. Nem vagyok otthon az autós témákban, nem is igazán értek hozzájuk, ellenben szín alapján nagyon jó autókat tudok választani. Ez a tudásom most sajnos nem segít a férjemnek, bár tény, hogy ő is mondta, hogy nagyon szép autókat tudok választani, de most nem a színük az elsődleges szempont.

Eléggé untam magam a kereskedésben, hamar körbejártam, hogy megszemléljem az autókat, azonban nem értek hozzájuk, így nem is nagyon tudtam semmi hasznos információval szolgálni a férjemnek miután bebarangoltam az egész kereskedést. De nem is volt rá szüksége, hiszen az első pillanatban, amikor megérkeztünk az üzletbe, egy ott dolgozó máris felkarolta őt, és körbevezette, elmondott mindent, amivel a vevőket meg lehet fogni, hogy vegyenek autót.

Közben engem is megtalált egy eladó, próbált érdekes információkkal szolgálni a kocsikról, viszont engem ez nem kötött le. Elmondtam neki, hogy szinte egy mukkot sem értek abból, amit mond, viszont láttam egy nagyon szép kék színű autót, szabad-e belülről is megnéznem. Hát nem csak megnéztem, de még egy próbakörre is elvihettem. Gondoltam, most legalább egy fél órára elfoglalom magam, és megyek vele egy kört, addig hátha a férjem is kiokoskodik magának valami jó megoldást.

Szuper volt az autó, amit elvihettem egy próbavezetésre, bár én nem akartam magamnak új autót venni, de azért a gondolattal eljátszottam. Pont annyira volt tágas, hogy akár egy négy fős család is elférjen bele, nekünk pedig az teljesen jó lett volna, ugyanis mi is négyen vagyunk. De gyorsan elvetettem az ötletet, nincs szükségem új autóra, a mostani is nagyon jó szolgálatot tesz.

Amikor visszaértünk, a férjemet már nem találtam a kereskedésben, kicsit meg is ijedtem, hogy engem itt felejtett, ő pedig hazament. De ez nem így volt, amikor visszaértünk, fel akartam hívni, de akkor egyből megláttam az üzenetét, amit küldött, hogy a kereskedés melletti kávéban ül. Nem értettem, miért, szólhatott volna, hogy hamarabb jöjjek vissza, mert ő már végzett.

Odamentem és láttam, hogy nem egyedül van. Egy újonnan szerzett ismerőse ült ott mellette, akivel együtt kezdtek el dolgozni nem is olyan régen, és ő mesélt neki a flottakezelésről. Végighallgattam én is, hogy miről lenne szó, miért is lenne ez olyan jó a férjemnek. Aztán hamar meggyőztek engem is.

A flottakezelés – mint megtudtam – egy szolgáltatás, ami magába foglal szinte mindent, ami a gépjárművekkel kapcsolatosak. Tehát gondolok itt az autó finanszírozásától kezdve egészen az üzemeltetésig mindenre. A szakértők az egyedi igényekre is nagy hangsúlyt fektetnek, átvállalnak minden ügyintézést, és ami nagyon megtetszett nekem benne az az, hogy még hitelt sem kell ehhez felvenni, és a kedvezményt, amit ők, mint beszerzők kapnak, átengedik nekünk.

Nagyon izgatott lettem, hiszen ez tényleg remek megoldást nyújtana a férjemnek és ezentúl nem kéne, hogy emiatt fájjon a feje. Illetve a fejünk. Azt is megtudtam, hogy ha igény van rá, akkor akár rövid idő alatt is tudnak csereautót biztosítani. Tehát ők még a nem várt nehézségekre is gondolnak.

A beszélgetés és kávézás után úgy gondoltuk, hogy egyből utánajárunk a flottakezelésnek, hiszen a férjemnek szüksége van erre a szolgáltatásra mihamarabb. Nem is késlekedtünk, rögtön hazamentünk, és az interneten még további információk után keresgéltünk, hogy biztosak legyünk abban, amibe belevágunk.

A férjem ezt is elintézte, és a céges autók mostantól nem okoznak számára fejfájást, ugyanis minden a lehető legjobb kezekben van, hála a flottakezelésnek.