Ne érd be kevesebbel, a legjobbat érdemled!

Táplálkozástudománnyal foglalkozom, szóval nagyon fontos számomra az egészséges életmód. Nem pusztán az étkezésemre figyelek komoly koncentrációval, hanem minden olyan részegységére is az egészséges életmódnak, amely a komplex egész összetétele.

Nagyon sokat járok edzeni, szinte minden alkalommal, amikor tehetem, és a szabadidőm engedi, hiszen a testmozgás szerves komponense az egészségnek. Mindenkinek el kellene menni futni, vagy jógázni, vagy valami hasonló, közepesen megerőltető testmozgást végezni, hogy megőrizze maradéktalanul az egészségét. Szerintem ez annyira nem bonyolult dolog, egy órát rászánni az embernek a saját fizikumának a fenntartására. Még csak arról sincs szó, hogy elképesztően megerőltető mozdulatsorokat kellene végezni, tényleg csak olyasmit, ami kicsit átmozgatja az egész testet, hogy az éjszaka képes legyen frissíteni a sejteket. A férjem alapvetően nem szeret mozgással foglalkozni, ő ilyen lusta, elgémberedett ember, akinek a televízió bámulása jelenti a sportot, meg a sportcsatornák nézése. Nagyon szereti a focit, de amikor a barátai elhívják csütörtökönként a meccsre, általában nem megy, mert fáradt, nincs kedve, amúgy is rossz a térde – este kilenckor gyűlnek össze a pályán, szerintem nagyon jó ötlet az éjjeli edzés, mert megkönnyíti az elalvást, nyugodtabbá teszi a pihenést és az álmokat, ezáltal reggel sokkal kipihentebben ébred az ember. Ezzel persze Jónás egyáltalán nem ért egyet, szerinte csak puszta futkározás, amit a srácok a pályán csinálnak, hiszen valójában egyikük sem ért a focihoz – nem érti, hogy nem ez a lényeg…

Egy dolgot szeret, az autókázást. Nagyon nagy hobbija, szokott a pincében szerelgetni is, újítgatja a kocsiját, már sok nagyon érdekes dolgot csinált rajta. Mostanában a gumidiszkont.hu oldalát látogatja gyakran, legutóbb egy negyven perces előadásban hallgathattam meg, miért annyira jó az a weblap. Alapvetően gumikkal, autók tartozékaival foglalkozik (nyári és téli gumikkal, igazából), és rendkívül jó áron adja a termékeit.

Jónás le volt nyűgözve attól, hogy a cég 100%-ban magyar, ő általában támogatja a magyarországi vállalatokat, szóval borzasztóan lelkesen rendelt, miután megtudta, hogy ebben az esetben is erről van szó. Kifejtette nekem, hogy remeknek gondolja a weblap megoldásait: nagyon szép a színvilág, éppen megfelelő méretű betűket használnak, jó az elrendezése is az oldalnak, mindent könnyedén és gyorsan meg lehet találni a gumi keresőben is. A gumi kereső azért lehet jó az embereknek, mert pontos paraméterek alapján kereshetnek, így egészen biztos, hogy nem tévesztik el a keresett autógumit, és megtalálják a tökéleteset. Nagyon szerettem, amikor Jónás valamiről lelkesen beszélt, és a gumidiszkont.hu oldala ilyen volt. Azt mondta, le van nyűgözve attól is, hogy csak 900 forint a kiszállítási díja egy keréknek, azt mondta, az szinte ingyen van. Ráadásul, ha az ember nem elégedett (ami persze egy ilyen remek márkánál nem fordulhat elő), még pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak.

Egy szó, mint száz, a rendeléseit mindig borzasztóan izgatottan várta, volt, hogy napokig nem aludt (mondtam is neki, hogy ez a fajta izgalom már káros az egészségre), annyira nagyon szerette volna már kézhez kapni ezeket a gumikat.

Legutóbb nyári gumikat rendelt, és azt mondta, hogy most nekem is be kell ülnöm mellé, hogy érezzem a különbséget a régi és a mostani gurulás között. Nem volt túl sok lelkesedés bennem, de felöltöztem, és kimentem vele a kocsihoz. Az anyósülésre ültetett, és dörzsölte a kezét, hogy most majd jól megmutatja nekem a gumi kereső erejét. Tényleg egészen más volt az autóban így, a gumidiszkont.hu oldaláról rendelt autóval, egészen könnyedén siklott a kocsi, tátottam a számat, hogy milyen szuper élményben lehet részem. Örültem, hogy Jónás megmutatta, mert ezentúl én is nagy lelkesedéssel böngésztem az oldalt, és azóta is ajánlom minden barátomnak a gumidiszkont.hu oldalát!